Logo ijsbad experience
Logo ijsbad experience
Community | IJsbad Experience

Community

Ben jij op zoek naar mensen die jou enthousiasme voor het ijsbad delen? Dan hebben wij de perfect community voor jou! Er is een IJsbad Experience Community ontstaan omdat veel van onze enthousiastelingen gelijkgestemden zochten om mee te dippen. Het ijsbad is erg populair en er zijn veel mensen die gebruik maken van het ijsbad. We hebben een Facebook- en een Whatsappgroep gecreëerd voor iedereen die het leuk vind om met andere dippers in contact te komen.

Whatsapp

We raden aan om altijd met minimaal twee personen het ijsbad in te gaan voor veiligheidsredenen. Het kan soms lastig zijn om mensen te vinden die jouw passie en enthousiasme voor het ijsbad delen. Wij hebben een WhatsApp groep gecreëerd waarin mensen zitten die net als jij graag het ijsbad in gaan. Wil je je graag aanmelden voor deze groep? Dat kan door een email te sturen met je telefoonnummer naar info@ijsbad-experience.nl

Facebook

Daarnaast hebben we een Facebook groep opgericht waar onze IJsbad Experience community ook actief is. Door hier te likken kun je lid worden van deze groep. 

Wat een bijzondere ervaring. Een mooie manier om je lichaam weer te leren kennen. Ik zag er tegenop, maar door de ademhalingssessie viel het ijsbad 100% mee. Zeer goede begeleiding door Hans."

Liesbeth

“Bizar om te ervaren wat een diepe ademhaling met je lichaam kan doen. Tijdens de ademhalingssessie merkte ik al tintelingen door mijn hele lichaam en door vervolgens te focussen op een diepe buikademhaling kon ik zonder moeite het ijsbad trotseren."

Sieuwke

“Het was een super fijne ervaring, deze ijsbad workshop. Het voelde heel ontspannen om zo bewust met je ademhaling om te gaan en direct nieuwe energie te voelen! Een mooie, schone en fijne faciliteit met professionals die je goed begeleiden!”

Monique

“Nooit gedacht dat een ademhaling sessie zo bijzonder kon zijn, je komt helemaal tot rust en het heeft invloed op je receptoren die de kou minder snel toe laat."

Natasja
Logo ijsbad experience