Logo ijsbad experience
Logo ijsbad experience
Workshops | IJsbad Experience

Workshops | IJsbad Experience

Boek een workshop en verleg je grenzen

Boost je immuunsysteem met onze 1,5 à 2 uur durende workshop. Leer de kou te trotseren en ga de uitdaging aan. Vergroot je mentale weerbaarheid en fysieke gesteldheid. Een supermooie en leerzame ervaring voor iedereen.

Aanbod workshops

Logo ijsbad experience

IJsbad workshop

Zaterdag 9 maart 2024 13:30 – 15:00 uur | €59,95 per persoon inclusief kopje koffie of thee | Maximaal 20 deelnemers

Inschrijven
Logo ijsbad experience

IJsbad workshop

Zaterdag 13 april 2024 13:30 – 15:00 uur | €59,95 per persoon inclusief kopje koffie of thee | Maximaal 20 deelnemers

Inschrijven
Logo ijsbad experience

IJsbad workshop

Zaterdag 11 mei 2024 13:30 – 15:00 uur | €59,95 per persoon inclusief kopje koffie of thee | Maximaal 20 deelnemers | Inschrijven op coronelsports.nl

Inschrijven
Logo ijsbad experience

IJsbad workshop

Zaterdag 13 juli 2024 13:30 – 15:00 uur | €59,95 per persoon inclusief kopje koffie of thee | Maximaal 20 deelnemers | Inschrijven op coronelsports.nl

Inschrijven
Logo ijsbad experience

Event of privégroep workshop

De workshop biedt een geweldige kans om teambuilding te bevorderen, de onderlinge band te versterken en uitdagingen samen te overwinnen.

Meer info

Workshops

Het ijsbad in gaan is niet zonder gevaar, een goede basiskennis en beheersing van de juiste ademhalingstechnieken zullen ervoor zorgen dat het nemen van een ijsbad gemakkelijker gaat. Door middel van ademhalingsoefeningen leer jij om gecontroleerd het bad in te gaan.

Niet alleen worden deze ademhalingstechnieken gebruikt bij het trotseren van koud water, ze kunnen je ook helpen in het dagelijks leven. Deze ademhalingstechnieken zorgen onder andere voor het reguleren en controleren van stress en het verbeteren van slaapproblemen. Daarnaast helpen deze ademhalingsoefeningen bij het optimaliseren van jouw sportprestaties.

We kunnen je veel vertellen over ons ijsbad en de voordelen van koud water voor je lichaam. Maar je moet het gewoon doen!

Data workshops

Zaterdag 20 januari 2024 13.30 – 15.00 uur
Zaterdag 10 februari 2024 13.30 – 15.00 uur
Zaterdag 17 februari 2024 13.30 – 15.00 uur
Zaterdag 9 maart 2024 13.30 – 15.00 uur
Zaterdag 13 april 2024 13.30 – 15.00 uur

Kosten: € 59,95 Locatie: Coronel Sports Huizen

Workshop boeken
Ons IJsbad | IJsbad Experience

Adem & IJs I

In deze 1,5 uur durende workshop, krijg je een klein stukje achtergrond en geschiedenis over waar de theorieën en het ijsbad nou eigenlijk vandaan komt. De Wim Hof methode komt aan bod. Vervolgens word je door middel van ademhalingsoefeningen en yoga houdingen fysiek en mentaal voorbereid op het koude water. Om daarna het koude water te trotseren.

Mocht het de eerste keer zijn dat je ijswater in gaat, dan raden we aan om voor de Amen & IJs workshop II te kiezen. Adem & IJs II is de uitgebreide workshop van deze workshop. De Adem & IJs workshop I is perfect als een reminder mocht je lang geleden een keer een ijsbad workshop gedaan hebben.

Nu boeken

Adem & IJs Workshops

De workshop Adem & IJs is de beste voorbereiding op de kou van het ijsbad. In deze 1,5 à 2 uur durende workshop word je letterlijk en figuurlijk ondergedompeld in niet alleen het koude water, maar ook de geschiedenis en afkomst van kou op het menselijk lichaam. Meer materie over de Wim Hof methode komt aan bod. Vervolgens ga je door middel van ademhalingsoefeningen je lichaam voorbereiden op wat er komen gaat en ga je vervolgens het ijsbad in om daar ongeveer 2 minuten in te blijven zitten en je lichaam die boost te geven die het zo hard nodig heeft.

Deze workshop is de beste manier om jezelf mentaal en fysiek voor te bereiden op het ijsbad. Ga je voor het eerst het een ijsbad in? Dan raden we aan om deze workshop te volgen. Met de kennis en informatie die in deze workshop met jou gedeeld wordt, is het ijsbad in gaan een ‘makkie.’

Workshop boeken
IJsbad workshops | IJsbad Experience

Workshop leer omgaan met je ademhaling en gecontroleerd het ijsbad in gaan: € 59,95 (incl. koffie en thee)

Wat een bijzondere ervaring. Een mooie manier om je lichaam weer te leren kennen. Ik zag er tegenop, maar door de ademhalingssessie viel het ijsbad 100% mee. Zeer goede begeleiding door Hans."

Liesbeth

“Bizar om te ervaren wat een diepe ademhaling met je lichaam kan doen. Tijdens de ademhalingssessie merkte ik al tintelingen door mijn hele lichaam en door vervolgens te focussen op een diepe buikademhaling kon ik zonder moeite het ijsbad trotseren."

Sieuwke

“Het was een super fijne ervaring, deze ijsbad workshop. Het voelde heel ontspannen om zo bewust met je ademhaling om te gaan en direct nieuwe energie te voelen! Een mooie, schone en fijne faciliteit met professionals die je goed begeleiden!”

Monique

“Nooit gedacht dat een ademhaling sessie zo bijzonder kon zijn, je komt helemaal tot rust en het heeft invloed op je receptoren die de kou minder snel toe laat."

Natasja
Logo ijsbad experience