Logo ijsbad experience
Logo ijsbad experience
sportschool Coronel Sports Huizen

Onze instructeurs

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Daarom stellen we je graag voor aan onze gecertificeerde instructeurs die jou helpen, ondersteunen en begeleiden bij het trotseren van het ijsbad. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring met het ijsbad en zijn zelf ook vaak terug te vinden in het ijsbad.

Wij stellen je graag voor aan onze gecertificeerde instructeurs:

Hans Emmink

Kom je bij ons een IJsbad Experience workshop doen? Grote kans dat je Hans tegenkomt! Hans is 9 jaar geleden begonnen met zijn avontuur in de kou. Hij werd geconfronteerd met de ziekte van Crohn en ging op zoek naar een alternatief voor de vele en zware medicijnen die hij moest slikken.

Tijdens Hans zijn zoektocht kwam hij De Wim Hof methode tegen. De kou zorgde ervoor dat Hans zijn ziekte overwon en al ruim 8 jaar klachten- en medicijn vrij door het leven gaat.

Wil je meer over Hans weten? Lees zijn verhaal hier:

Meer info

Wat een bijzondere ervaring. Een mooie manier om je lichaam weer te leren kennen. Ik zag er tegenop, maar door de ademhalingssessie viel het ijsbad 100% mee. Zeer goede begeleiding door Hans."

Liesbeth

“Bizar om te ervaren wat een diepe ademhaling met je lichaam kan doen. Tijdens de ademhalingssessie merkte ik al tintelingen door mijn hele lichaam en door vervolgens te focussen op een diepe buikademhaling kon ik zonder moeite het ijsbad trotseren."

Sieuwke

“Het was een super fijne ervaring, deze ijsbad workshop. Het voelde heel ontspannen om zo bewust met je ademhaling om te gaan en direct nieuwe energie te voelen! Een mooie, schone en fijne faciliteit met professionals die je goed begeleiden!”

Monique

“Nooit gedacht dat een ademhaling sessie zo bijzonder kon zijn, je komt helemaal tot rust en het heeft invloed op je receptoren die de kou minder snel toe laat."

Natasja
Logo ijsbad experience