Logo ijsbad experience
Logo ijsbad experience
sportschool Coronel Sports Huizen

Coronel Sports

Het meest veelzijdige sportcentrum van ’t Gooi en omstreken. Het is ons doel om jou alle handvatten aan te reiken om jouw fysieke en mentale gezondheid te optimaliseren. We deden dit eerst alleen met: fitness, verschillende groepslessen, tennis, padel, squash en personal training. Nu hebben we daar ook ons ijsbad en de workshops met betrekking tot het ijsbad aan toegevoegd.

Bij ons staan kwaliteit, veiligheid, service en gezelligheid hoog in het vaandel. Onze missie is jou te helpen je doelstellingen te behalen én te behouden.

Ga naar de website van Coronel Sports

Wat een bijzondere ervaring. Een mooie manier om je lichaam weer te leren kennen. Ik zag er tegenop, maar door de ademhalingssessie viel het ijsbad 100% mee. Zeer goede begeleiding door Hans."

Liesbeth

“Bizar om te ervaren wat een diepe ademhaling met je lichaam kan doen. Tijdens de ademhalingssessie merkte ik al tintelingen door mijn hele lichaam en door vervolgens te focussen op een diepe buikademhaling kon ik zonder moeite het ijsbad trotseren."

Sieuwke

“Het was een super fijne ervaring, deze ijsbad workshop. Het voelde heel ontspannen om zo bewust met je ademhaling om te gaan en direct nieuwe energie te voelen! Een mooie, schone en fijne faciliteit met professionals die je goed begeleiden!”

Monique

“Nooit gedacht dat een ademhaling sessie zo bijzonder kon zijn, je komt helemaal tot rust en het heeft invloed op je receptoren die de kou minder snel toe laat."

Natasja
Logo ijsbad experience