Logo ijsbad experience
Logo ijsbad experience
Het ijsbad van Coronel Sports in Huizen

Ons IJsbad

IJsbad Experience is pioneer in het ijsbad. Wij zijn een van de eerste in Nederland met een vast ijsbad. Geen opblaasbadjes, houten tonnen, of gewoon een bad dat normaal gesproken in jouw badkamer staat. Nee, een vast IJsbad. Dit zijn de redenen waarom jij gebruik moet maken van ons ijsbad:

Schoonmaakmiddelen IJsbad

Hygiëne

We zijn de voorloper in Nederland met een vast ijsbad! Geen opblaasbadje, regenton of bad dat normaal in je badkamer staat. Ons ijsbad is super schoon! Het water wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week gefilterd, gereinigd en wordt gecontroleerd op Ph-waarde. Zodat je altijd in een schoon bad terechtkomt. 

Schoonmaakmiddelen IJsbad
IJsbad | Coronel Sports Huizen

Gemak

Of je nu ervaring hebt met het nemen van ijsbaden of niet. Onze omgeving is schoon, overdekt en goed bereikbaar. Geen gedoe met modder, vies water en weersomstandigheden. Wanneer jij wil toegang tot ons ijsbad!

Altijd koud

Ons ijsbad is altijd tussen de 4 en 6 graden. Op deze manier krijg je altijd die immuunboost die we beloven. Buitenwater wisselt snel van temperatuur omdat je te maken hebt met oppervlaktewater en dieptewater, waardoor de ervaring in de zomer bijvoorbeeld anders is dan in de winter. Ons bad is altijd 4 graden, of je er nou in de zomer of in de winter gebruik van maakt.

IJsbad Experience

Pionier

Wij zijn trots op het feit dat we een van de eersten in Nederland zijn met een gefilterd en gecontroleerd ijsbad. We willen mensen alle handvaten aanreiken om een gezond leven te leiden, zowel fysiek als mentaal. Met ons ijsbad hebben wij een extra tool toegevoegd.

Sauna | IJsbad Experience

Sauna

De kracht van warmte en kou komt bij IJsbad Experience en Coronel Sports helemaal samen. Als een van de weinigen in Nederland bieden wij de mogelijkheid om na de blootstelling aan kou de sauna in te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat voor een optimaal detox-effect eerst het koude water ingaan om vervolgens in de sauna alle afvalstoffen eruit te zweten de perfecte manier is om ons lichaam te reinigen en zuiveren (uiteraard wel koud afdouchen na het gebruik van de sauna).

Sauna | IJsbad Experience
IJsbad | Coronel Sports Huizen

Veiligheid

Veiligheid staat bij de IJsbad Experience centraal. Ons bad beschikt over een anti-slip instap waardoor je minder snel uitglijd. Zowel mensen die makkelijk te been zijn als mensen die minder goed te been zijn kunnen met gemak het ijsbad instappen. 

De ijsbadruimte beschikt over camera’s. Deze camera’s staan alleen op het bad gericht en worden uiteraard alleen gebruikt om jou veiligheid te waarborgen. 

Wat een bijzondere ervaring. Een mooie manier om je lichaam weer te leren kennen. Ik zag er tegenop, maar door de ademhalingssessie viel het ijsbad 100% mee. Zeer goede begeleiding door Hans."

Liesbeth

“Bizar om te ervaren wat een diepe ademhaling met je lichaam kan doen. Tijdens de ademhalingssessie merkte ik al tintelingen door mijn hele lichaam en door vervolgens te focussen op een diepe buikademhaling kon ik zonder moeite het ijsbad trotseren."

Sieuwke

“Het was een super fijne ervaring, deze ijsbad workshop. Het voelde heel ontspannen om zo bewust met je ademhaling om te gaan en direct nieuwe energie te voelen! Een mooie, schone en fijne faciliteit met professionals die je goed begeleiden!”

Monique

“Nooit gedacht dat een ademhaling sessie zo bijzonder kon zijn, je komt helemaal tot rust en het heeft invloed op je receptoren die de kou minder snel toe laat."

Natasja
Logo ijsbad experience