Logo ijsbad experience
Logo ijsbad experience
Verhalen | IJsbad Experience

Succesverhalen

Het ijsbad doet wonderen! Zo kan het ijsbad ervoor zorgen dat chronische ziektes en medicijnen gebruik aanzienlijk verminderd wordt of zelfs gestopt kan worden. Hieronder delen we de succesverhalen van de mensen die vandaag de dag nog steeds trouw dagelijks het ijsbad trotseren als ‘medicijn’ tegen hun aandoening.

Monique Menke | IJsbad Experience

Monique

Monique is al 25 jaar bezig met het optimaal houden van haar lijf en gezondheid. Monique heeft namelijk MS. Sporten helpt haar en sinds drie maanden gaat Monique dagelijks in het ijsbad. “MS blijft natuurlijk, maar alle beetjes helpen.”

Meer info

Hans

Door de confrontatie met de ziekte van Crohn is Hans in aanraking gekomen met het ijsbad. Hij was door Wim Hof en zijn methode geïnspireerd geraakt om het ijsbad en de kou als medicijn te gebruiken tegen zijn ziekte. Nu 10 jaar later is hij nog dagelijks te vinden in het ijsbad en is Hans pijn- en medicatie vrij. Hans is al door verschillende kranten en tv-zenders gevraagd om zijn verhaal te vertellen. Bekijk hier Hans zijn verhaal bij de AvroTros of lees zijn verhaal hier:

Meer info
Jara Jager | IJsbad Experience

Jara

De reden waarom Jara is aanraking kwam met de kou is interessant, zeker omdat ze een hekel heeft aan de kou. “Mijn eerste gedachte was: waarom zou ik in hemelsnaam in een koud bad gaan? Ik heb het altijd al koud.”

Meer info
Danielle in het ijsbad

Daniëlle

Of ik er echt behoefte aan een ijsbad had? De blootstelling aan kou graag wilde proberen? Nee niet echt. Ik had er tot vorig jaar zomer nog nooit aan gedacht of bij stilgestaan

Meer info
Danielle in het ijsbad
Monique Menke | IJsbad Experience

Jochem

……………………………….

Meer info

Frank

Frank gaat al twee jaar lang elke dag in het ijsbad. Hij is verslaafd aan het ijsbad ondanks dat hij toch vaak denkt als hij over het randje stapt ‘waarom doe ik dit?’ In deze video legt Frank zijn verhaal uit.

Meer info

Wat een bijzondere ervaring. Een mooie manier om je lichaam weer te leren kennen. Ik zag er tegenop, maar door de ademhalingssessie viel het ijsbad 100% mee. Zeer goede begeleiding door Hans."

Liesbeth

“Bizar om te ervaren wat een diepe ademhaling met je lichaam kan doen. Tijdens de ademhalingssessie merkte ik al tintelingen door mijn hele lichaam en door vervolgens te focussen op een diepe buikademhaling kon ik zonder moeite het ijsbad trotseren."

Sieuwke

“Het was een super fijne ervaring, deze ijsbad workshop. Het voelde heel ontspannen om zo bewust met je ademhaling om te gaan en direct nieuwe energie te voelen! Een mooie, schone en fijne faciliteit met professionals die je goed begeleiden!”

Monique

“Nooit gedacht dat een ademhaling sessie zo bijzonder kon zijn, je komt helemaal tot rust en het heeft invloed op je receptoren die de kou minder snel toe laat."

Natasja
Logo ijsbad experience