Logo ijsbad experience
Logo ijsbad experience
Jara Jager | IJsbad Experience

Jara Jager

De reden waarom Jara is aanraking kwam met de kou is interessant, zeker omdat ze een hekel heeft aan de kou. “Mijn eerste gedachte was: waarom zou ik in hemelsnaam in een koud bad gaan? Ik heb het altijd al koud.”

Altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en avonturen, trok ook het ijsbad Jara haar nieuwsgierigheid. Na het doen van onderzoek naar het ijsbad en de positieve effecten en voordelen van het ijsbad, was er maar een optie. Jara vond dat ze dat ijsbad in moest. “De trigger om toch het ijsbad in te gaan was een combinatie van voordelen die het ijsbad zowel fysiek als mentaal biedt.” 

Voor mij was onderstaand lijstje met voordelen de reden dat ik het ijsbad in wilde;

  • Immuunsysteem boost
  • Snellere stofwisseling en hogere vetverbranding, ook mooi meegenomen.
  • Hormoonbalans, ge-wel-dig! Welke vrouw wil dat nou niet?
  • Verbeterde huid, mijn huid is mijn obsessie. Alles wat ook maar tot verbetering kan leiden… DOE IK!
  • Beter tegen kou kunnen, heel fijn, want ik heb het altijd koud. 
  • Rustige en relaxte mindset, nou dat kunnen we allemaal wel gebruiken.”

Regelmatig gaat Jara het ijsbad in en doucht ze koud af. Het ijsbad wordt een soort van verslaving, maar het is wel iets waar je tijd voor moet maken. “Als ik het druk heb, dan wil het ijsbad ingaan net als sporten er wel eens bij inschieten. Maar ik moet voor mezelf deze momenten wel prioriteit geven, want ik voel me er goed bij.” 

Jara zal altijd warm weer boven koud weer verkiezen, maar het ijsbad heeft er wel voor gezorgd dat ze het minder snel koud heeft!

Terug naar alle verhalen

Wat een bijzondere ervaring. Een mooie manier om je lichaam weer te leren kennen. Ik zag er tegenop, maar door de ademhalingssessie viel het ijsbad 100% mee. Zeer goede begeleiding door Hans."

Liesbeth

“Bizar om te ervaren wat een diepe ademhaling met je lichaam kan doen. Tijdens de ademhalingssessie merkte ik al tintelingen door mijn hele lichaam en door vervolgens te focussen op een diepe buikademhaling kon ik zonder moeite het ijsbad trotseren."

Sieuwke

“Het was een super fijne ervaring, deze ijsbad workshop. Het voelde heel ontspannen om zo bewust met je ademhaling om te gaan en direct nieuwe energie te voelen! Een mooie, schone en fijne faciliteit met professionals die je goed begeleiden!”

Monique

“Nooit gedacht dat een ademhaling sessie zo bijzonder kon zijn, je komt helemaal tot rust en het heeft invloed op je receptoren die de kou minder snel toe laat."

Natasja
Logo ijsbad experience