Logo ijsbad experience
Logo ijsbad experience
Zakelijk evenementen ijssbad | IJsbad Experience

IJsbad workshop voor groepen en evenementen

Ontdek de kracht van het ijsbad tijdens een unieke ervaring waarbij je je fysieke en mentale grenzen zal verleggen. Onze ijsbad workshop biedt een boeiende en leerzame sessie onder begeleiding van een ervaren en professioneel instructeur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wat kan je verwachten?

Tijdens de ijsbad workshop word je begeleid door ervaren professionals die je voorzien van alle nodige informatie over de voordelen van koude blootstelling. Je leert ademhalingstechnieken en mentaal te focussen om je te helpen de kou te omarmen en eventuele angsten te overwinnen. Het ijsbad zelf zal je uitdagen om je geest te kalmeren en je lichaam te laten wennen aan de kou. Na afloop van de sessie zul je je verfrist en energiek voelen, klaar om elke uitdaging in het leven aan te gaan, zowel privé als op het werk.

IJsbad workshop | IJsbad Experience
Zakelijk evenement | IJsbad Experience

Voor wie is deze workshop geschikt?

Onze ijsbad workshop is geschikt voor alle soorten groepen. Of het nu een bedrijfsteam, vriendengroep voetbalteam of familie is. Het biedt een geweldige kans om teambuilding te bevorderen, de onderlinge band te versterken en uitdagingen samen te overwinnen. Deze workshop is ook populair voor evenementen zoals vrijgezellen- of verjaardagsfeestjes.

Vraag vrijblijvend een offerte aan?

Relax en enjoy na de workshop

Na het ijsbad is het tijd om te genieten! Of je nu kiest voor een ontspannen borrel met een selectie van smakelijke hapjes en verfrissende drankjes, of een heerlijke BBQ, wij staan klaar om er een onvergetelijk event of uitje van te maken.

Ons vernieuwde terras en ons supergezellige sportbar is de perfecte setting om samen te komen, te lachen en na te praten met vrienden, familie of collega’s.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gezondheidsvoordelen

Naast het plezier en de sensatie die deze workshop met zich meebrengt, zijn er ook talloze gezondheidsvoordelen verbonden aan koude blootstelling. Het kan het immuunsysteem versterken, ontstekingen verminderen, de bloedsomloop verbeteren en zelfs stress en angst verminderen. Het is een geweldige manier om uit je comfortzone te stappen en persoonlijke groei te bevorderen

Boek een ijsbad workshop

Het boeken van een ijsbad workshop voor jouw privé-groep of evenement is eenvoudig. Neem contact met ons op  via onderstaand formulier en laat ons weten wanneer je de workshop wilt organiseren, hoeveel deelnemers er zullen zijn en eventuele specifieke verzoeken die je hebt. Wij zorgen voor de rest!

Het ijsbad is gevestigd in het sportcentrum van Coronel Sports in Huizen. Daardoor is het ook mogelijk om de ijsbad workshop te combineren met een andere sportieve activiteit, zoals padel, tennis of squash.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

IJsbad offerte zakelijk of prive groepen

Wat een bijzondere ervaring. Een mooie manier om je lichaam weer te leren kennen. Ik zag er tegenop, maar door de ademhalingssessie viel het ijsbad 100% mee. Zeer goede begeleiding door Hans."

Liesbeth

“Bizar om te ervaren wat een diepe ademhaling met je lichaam kan doen. Tijdens de ademhalingssessie merkte ik al tintelingen door mijn hele lichaam en door vervolgens te focussen op een diepe buikademhaling kon ik zonder moeite het ijsbad trotseren."

Sieuwke

“Het was een super fijne ervaring, deze ijsbad workshop. Het voelde heel ontspannen om zo bewust met je ademhaling om te gaan en direct nieuwe energie te voelen! Een mooie, schone en fijne faciliteit met professionals die je goed begeleiden!”

Monique

“Nooit gedacht dat een ademhaling sessie zo bijzonder kon zijn, je komt helemaal tot rust en het heeft invloed op je receptoren die de kou minder snel toe laat."

Natasja
Logo ijsbad experience